lördag 15 maj 2010

denna dag...

...har bjudit på fantastiskt väder! solen och värmen gör en glad, även om luften är tung, och skulle behöva ett rejält åskväder för att lätta på trycket så att säga...:)
var till Jockes mamma och hennes karl. Lite grejer på bilen som behövde fixas, tyvärr gick det inte som tänkt, men vi blev bjuda på god middag, och allt var trevligt i vilket fall!
Kul att nu har träffat både mor å far( bror också) till Jockis. :)
Igår skulle vi fixa en bromsslang till hans bil, och tog en promenad. Promenaden visade sig bli jäkligt lång! För till biltema, minst 45 min, sen hade de förstås inte just den bromsslangen, så det var bara att traska vidare till mekonomen. En timme dit. Väl där FANNS tack gud en bromsslang. När vi var klara kände Jocke att han ville bjuda på thaimat, så vi gick till en thairestaurang. Självklart var den stängd! Vi fick gå vidare till nästa...suck. Men så underbart gott det var! Vi tog varsin stor Singha till också, riktigt mumms!
Mätta och belåtna gick vi hemåt, en bra promenad där med. Sammanlagt promenerade vi 3 timmar! Trötta var vi när vi kom hem igen. Tittade på film och myste, och mina ögonlock hängde rejält! Sov rätt illa inatt, och det var tungt att vakna 08.30 när klockan ringde..nu ska vi slappa och ha d fint, ev baka en blåbärspaj :) annars så har vi chips och dipp till ikväll :)
PUSS på Jocke, tack för att du finns! <3

Inga kommentarer: