torsdag 18 december 2008

Ellipelli o lussekissar

Som sagt i Ellis blogg så har vi haft en mysdag hos henne.:) Tack för klappen! (även om det tydligen vart ett hot mot den underbara upplevelsen att göra det själv tydligen..) Pratat, bakat, lagat mat och mys framför tv:n. Hann med och spela igenom ett par cdskivor oxo. Saknar att lyssna på musik!
Tänk vad man man kan komma ifrån saker som förr var helt krititiska för överlevnaden, kunde absolut inte vara utan musik förr. Nu blir det alldeles för sällan....beror väl mest på att sambon gillar att ha tv:n surrandes..
Så mysigt att träffa sina vänner, även om man nu trivs superbra att bara vara hemma med sin älskling. Dock skönt att sakna varann sådär lagom mycket:) Just nu är det väl ett par timmar så börjar det klia...hahha..
Kom hem och bäddade rent och mysigt i sängen, tände ljus och plockade undan lite..sen..(...)
Nu sitter vi i soffan med våran lånekatt, tända ljus och är belåtna på alla sätt och vis.;)

Kanal 4 gjorde värsta missen idag..När de skulle presentera "Bonde söker fru" så sa dom att man kunde chatta med den kille som va han nu heter skulle välja...nedanför står det: "chatta med Wille i tv4"!
Sen sitter de och säger: " jaa, det ska bli spännande att få reda på vem det nu än blir!" jaha, vliken suprise det blev..
Bara en liten detalj...heh..inte viktigt direkt.
Nu ska jag nog surfa runt lite innan jag går å nannar kudden...lär väl bli en lång dag imorn.
NATTINATTI

Inga kommentarer: